A brit Columbia -ban

, egy kaliforniai építész által tervezett egzotikus 1920 -as évek bungalójában, ez a szétszórt 1920 -as évek bungalója, Victoria -ban, a Brit Columbia -ban úgy tűnik, hogy a Hollywood Hills -ből le lehet vágni. „Mór befolyása Victoria -ban nagyon egyedi” – mondja Tamara Napoleon háztulajdonos. Ő és a házastárs, Merle Alexander, az őslakos üzleti és erőforrásjogra szakosodott őslakos ügyvédek beleszerettek a House könyörgõ íveibe, tágas fantasztikus szobába és egzotikus karakterbe. Vessen egy pillantást a 4400 négyzetláb hosszú otthonba, ahol gyakorlatilag érezheti, hogy a kaliforniai napsütés behatol.

Itt van Tamara, Merle és 3 1–2 éves fia, Illés, a ház 16 láb magas előcsarnokában. A tágas bejárati ívek eredetileg fehérek voltak, tehát belekeveredtek a falakba. „Fekete festettük őket, hogy vizuális hatást hozzunk létre” – jegyzi meg Kyla Bidgood belsőépítész, aki vezette a Reno -t.

A Filigree Moooi függő lámpák annyira szellősek, hogy nem versenyeznek a sztrájkoló cement padlócsempével. A vintage szekrény családi szekrényként működik, és meleg fa gabona meghúzza a fekete -fehér sémát.

A kandallóban lévő mintás cementcsempe és az ismételt ívek (itt szimmetrikus tükrökben láthatók) hangsúlyozzák az otthon spanyol ízét. A gerendákba ágyazott lámpák drámai fényt adnak a helyiségnek.

A konyhát kinyitották és megháromszorozódtak, de vágyakoztak az eredeti szüreti varázsa fenntartására azáltal, hogy a több mint 15 ′ hosszú falat metrócsempére burkolják-még a kanyargókkal is kanyarog. “Úgy éreztük, hogy a legjobb, ha a csempét a tiszta megjelenéshez következetesen tartjuk” – mondja Kyla. Az egyszerű shaker szekrények elrejtik a hűtőszekrényt, a mosogatógépet és a kamrát.

A tartós konyak-vinilben (jó Illéshez jó) étkezőszerű, tufikált bankett egyéni gyártású asztal körül ülőhelyeket maximalizálja, a visszanyert Hemlockból és egy régi forgattyúbázisból készítve.

Kyla a kandalló környékén egy családi méretű és könnyű szemű csempével felszerelte a den-t. “Ez egy hagyományos heringbone -minta, de a kortársnak olvasható, mert vékonyabb és fekete habarcsgal rendelkezik” – magyarázza.

A beépített polcegység a denben elrejti a rendetlen zsinórokat és a TV-alkatrészeket.

A tervezők a ház sárgaréz, fekete -fehér motívumát a fő hálószobába vitték, amelynek nyugodt tengerre néz ki. A sárgaréz körömfej részleteit a kárpitozott fejtámlán a kampány stílusú oldalsó asztalon és a feladatlámpán fém díszítéssel visszhangzik.

A fő fürdőszobában a monokromatikus paletta szelíd megtámadást jelent az otthon drámaibb pillanataitól. A fehér penny körök és a méhsejt fali csempe keveréke érdekes, mégis élhető.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post