East Coastline Antiquing

Nem értem, mi van a vízben itt, otthon és otthon, bár úgy tűnik, hogy néhányunk szerkesztõknek keletre vonzódtak ezen a nyáron. Éppen visszatértem a Kelet -Kanadából, valamint Maine -ból, Michael Penney -ből, valamint Sally Armstrong meghódította Maine -t, valamint a Meg Crossley -t hektikus régiókkal kezdve New York -i keleti államban. A keleti partvidék mindig több varázst tartott számomra, mint a Nyugat – feltételezem, hogy ez a régi New York -i, szemben a kaliforniai érveléssel. Bármi is legyen az oka, ha nem voltál keletre, akkor Kanada (és az államok) területe, amelyet nem szabad kihagyni.

Azt mondanám, hogy a nyaralásom három kulcsfontosságú elemet tartalmazott: 1. háztartás, valamint a relaxáció2. Valamilyen gyep- vagy antik vadászat3. Ihlet

Mindegyik rendkívül fontos egy jól lekerekített vakációhoz, hozzátehetem.

Tehát a háztartás és a pihenés … nos, nem tudok elhinni egy sokkal jobb napot, mint a tengerparton. A Kelet -Kelet -táj lélegzetelállító – nem tudom kitalálni, miért nem vagyunk ott online. Ez a New Brunswick -i tengerpart véglegesen folytatódik – tökéletes, valamint homokos, valamint meleg az úszáshoz (itt az Atlanti -óceánon beszélünk). Olyan tiszta … olyan kedves. Gyermekemnek (fent), valamint a fiamnak kiváló napja volt az árapály -medencékben.

Az udvari értékesítés… ó, igen, voltak a gyepértékesítés. Megkaptam ezt a szuper imádnivaló kerékpárt, hogy 20 dollárért körbejárjam. A városban volt egy mezőgazdasági termelők piacán a nap, amikor megkaptam, így nagyszerűen használtam a kosarat, és megragadtam néhány sárgarépát, paradicsomot és virágokat a ház számára. A létrehozás olyan friss volt (és olcsó)! Lila, fehér, sárga és narancssárga sárgarépa – yum!

Minden fehér dolog … egyértelműen megjegyezve ezen az ünnepen: gyönyörű fehér kőedények, fehérre festett kerítések, valamint faházak. Fent vannak néhány darab, amelyet távol voltam. Szeretem az ezüst villát a fa fogantyúval. A bit lekvár kanál sterling, valamint rajta van a kezdőbetűim. A Stone Edge Tureen kissé drága volt, 50 dollár (több, mint a kerékpár), de valóban kellett volna. Teljesen szürke-fehér patinával, valamint csak egy kis kopással rendelkezik, bármilyen típusú repedés vagy chips nélkül.

Inspiráció… Tehát a fehér hátulján jönnek a festett házak, valamint pontosan azt, hogy hogyan akarok egy fehér házat – ideális esetben az óceánon, valamint övsömörbe borítva. Olyan sok övsömör érhető el egy őrült alakzatokban. Amikor elkezdi játszani a mintákkal, a mágia történik.

Íme néhány ház, amelyet láttam és áhítottam. Ó, fehér zsindely. Csipkefüggönyök is – illeszkedés, nem gondolod?

A kő kémény, a viharvert cédrus, az ablakok … gyerünk! Úgy tűnik, hogy az építészek lázadtak volna a zavaró viktoriánus minták ellen, amikor elkezdték a zsindely stílusú otthonokat, amelyek az Egyesült Államok északkeleti részén kiemelkedően kiemelkednek 1874 és 1910 között. Csak annyit tudok mondani, mondhatom a jóságnak köszönhetően!

A Michael Penney kalandjairól a keleti partvidék régiségeiben, a szállodákban és az otthonokban is lásd a nyári blogbejegyzéseket.

Fotó kreditek: 1-3. Morgan Michener4. DekorativeLingles.com5-6. Morgan Michener

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post