Kezdőlap: Hangulatos ebben a történelmi vidéki házban

Egy torontói pár egy egész évben folytatott visszavonuláshoz beleszeretett ebbe a vidéki házba, amelyet B. Napier Simpson Jr. ünnepelt építész tervezett, építészeti tervező segítségével Ray Murakami és Ann Johnston tervező, újból ábrázolták a Modern Life történelmi otthont – megnyitják azt, miközben tiszteletben tartják az eredeti vonásokat. Kattintson át a lenyűgöző végeredmény megtekintéséhez.

Az új Barnboard fali iparvágány és a kézzel borított gerendák rusztikus hangulatot adnak az étkezőnek. XVI. Louis stílusú székek RH-restaurációs hardverrel és teljes hosszúságú drapériákkal egy Cowtan & Tout Linen-ben kifinomult.

A vizuális érdeklődés érdekében az étkezőben a fehérre festett nyelv- és horony mennyezeti szakaszokat különböző irányokba orientálták. Egy elegáns indiai mészkő kandalló kölcsönözi a kandalló váratlan lengyelét.

Az építészeti tervező, Ray Murakami és Ann Johnston tervező frissítette a lenyűgöző nagy helyiséget azáltal, hogy hozzáadta a visszahozott Barnboard burkolatot a csúcsos mennyezeten, és a kandalló viharvert fát adva. A gótikus stílusú csillár kiemeli a feltűnő tartó gerendákat.

A tulajdonos kedvenc téli elrendezése laza és természetes, és gyakran összegyűjtik az ingatlanon lévő zümmögések során.

A padlótól a mennyezetig érő ablakok és az új francia ajtók beltéri kültéri érzést adnak a reggelizőszobának, amelyet a modern fonott székek használata javít.

A külső bifold francia stílusú ajtók simán csúsznak a pályán, hogy kinyissák a családi szobát egy új, átvilágított tornácra. Johnston a bútorokat alacsony profilban tartotta a nézetek maximalizálása érdekében. Még az antik létra-hátsó szék is nyitva tartja a látóvonalakat, miközben hozzáad egy klasszikus országjegyzetet.

A robusztus anyagok, mint például a Barnboard és a Stone furnér, lefedik a falakat, és a belső teret adják az ország karakterének. Az új széles deszkás tölgyfa padlólapok folynak az egész házban.

A második emeleti vendégszoba csendes sarkába fészkelő karosszék és oszmán tökéletes helyet kínál a göndörítéshez és az olvasáshoz.

A fehér és a sápadt fa árnyalatai nyugtatónak érzik magukat a fő fürdőszobában. A kettős mosogató hiúság rengeteg tárolót tartalmaz.

A kiterjedt nyitott koncepció konyha mind a családi, mind a reggelizőszobára nézi; A Barnboard mennyezete meghatározza a családi szobát.

A fő hálószobában Johnston megvilágosította a hangulatot azáltal, hogy az új fatáblákat a szögletes mennyezeten fehérítették. Dobd el a Cowtan és a Tout szövetbe borított párnákat az ágyra, míg egy műfajtámadás télies kényelmet nyújt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post