Dekoráció rózsaszín

Pontosan hogyan kell hozzáadni rózsaszín festéket, kiegészítőket és bútorokat a konyhákhoz, a fürdőszobákhoz és a hálószobákhoz.

Nem minden fali szín fogja érezni magát, mintha egy kicsit lány szobájában élsz. A szép, szeszélyes megjelenés érdekében a Benjamin Moore vad rózsaszín (2080-40) élénk árnyalatú halvány rózsaszín. A falak ezt a színt gyorsan kiegyensúlyozhatják másokkal, mint például a sápadt környezetbarát vagy a chartreuse. Párosítsa a fényesfehérjével a kortárs érzéshez vagy a krémes elefántcsonthoz, hogy sokkal szokásosabb megjelenésű legyen.

Párosítson egy fényes, telített rózsaszínt, mint például a Sherwin-Williams bőséges rózsaszín (6840) egy mély csokoládébarna-val, mint Benjamin Moore Mocha Brown (2107-20) egy csípőre, kortárs nyilatkozatra. Adjon hozzá geometriai mintákat, valamint fehér akcentusokat az igazi modernista érintéshez.

További legnépszerűbb rózsaszín festékek közé tartozik a Calamine by Farrow & Gömb a puha, finom megjelenéshez, valamint a Benjamin Moore Lilac Pink (2074-40) egy kortárs megjelenéshez egzotikus csavarral.

Ha semleges falat választ, akkor csak szúrjon meg egy rózsaszínű területet, és hozzáadjon fantasztikus felfedezéseket, mint például az Umbra Oh széke. A lágy kiegészítők, például a párnák, valamint a dobások gyorsan megváltoztathatók, és azonnali ütést adhatnak egy szobához. Itt van néhány javaslat a rózsaszín hozzáadására a ház körül:

Nappali

Drape egy rózsaszín dobás egy kanapén, vagy adjon hozzá padló párnákat forró rózsaszín selyem vagy bársony damasztba. Ne emlékezzen a friss virágokra: a rózsaszín rózsák vagy a liliomok azonnali színt és illatot adnak.

Hálószoba

Melegítse fel az ágyneműt párnahabokkal vagy takaróval rózsaszín pamutban vagy kasmírban; Párosítson egy fehér paplan borítóval a modern, fejlett megjelenéshez.

Fürdőszoba

Ahhoz, hogy hozzáadjon egy adagot a fürdőszobához, vásároljon rózsaszínű fehér kézi törölközőt, vagy adjon hozzá néhány szilárd rózsaszín törülközőt a fehér kollekcióhoz. Próbáljon meg egy fukszia rózsaszín bathmat-ot egy teljesen fehér mellékhelyiségbe helyezni a kortárs szél érdekében.

Étkező

A frissített megjelenés érdekében rétegezze a forró rózsaszín placemats -t egy ropogós, fehér terítőbe, vagy adjon hozzá dinamikus rózsaszín virágot az asztalhoz, hogy friss stílus rázza. A csodálatos és örömteli asztalhoz vegyen fel néhány darab Kínát meglehetősen rózsaszín mintákkal, és integrálja őket fehér, szürke vagy fekete étkészletekkel.

Konyha

A fantasztikus ok elősegítése érdekében vegye fel a KitchenAid korlátozott kiadású kis készülékeit rózsaszínen, beleértve az állványkeverőt, az élelmiszer -feldolgozót és a turmixgépet. Az egyes felajánlott készülékek egy része hozzájárul a Kanadai Emlőrák Alapítványhoz, mint a KitchenAid Cook for the Remedy kampány részeként.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post