A szobatervezési tervező

időt vesz igénybe a hely megfelelő beállításához, annyira létfontosságú a stílushoz, valamint a díszítő folyamathoz. Általában a barátaim, a háztartás (és sajnos, magam is) izgatottak egy olyan bútor felfedezéséről, hogy csak házat hozzanak, és felismerjék, hogy a termék ugyanolyan nagy, akár kicsi, vagy csak nem „csak igaz”. Amikor megbotlottam a Metropolitan pajta Make Űrtervezőbe, megértettem, hogy meg kell osztanom mindannyian.

Ez az ingyenes webes program lehetővé teszi az alaprajzok elkészítését az előkészítésük elrendezésének felhasználásával, vagy a semmiből kezdve a saját térméreteinek felhasználásával. Ezután csökkentheti a székek, ágyak, szekrények, étkezőasztalok, szőnyegek és még sok más, valamint az egyes tárgyak méretének módosítását. Hasonlóképpen elforgathatja az elemet, biztosíthatja a magasságot, a színt, és összekapcsolhatja azt egy weboldalra. Annyira cool!

Még jobb, ha olyan szerkezeti termékeket, például üzleteket, ablakokat és ajtókat tartalmazhat, valamint a konyhai eszközöket, valamint az edzőeszközöket. Csökkentheti a nagyvárosi pajta bútorokat is.

Mint itt látható, a háttérbe helyezheti a motivációs képeket. Gyorsan beteszem a hálószobám dimenzióimat, valamint néhány elsődleges terméket, amelyeket szeretnék bevonni a program kipróbálására – valamint igen, nagyon sok ajtó van ott.

Tehát folytassa, és próbálja meg kipróbálni – ez egy egyszerű módszer, amellyel megtalálja a hely minden ügyes választását, valamint a helytervezést sokkal könnyebbé teszi. Mentse el, nyomtassa ki és exportálja az adatait, amikor elkészült. Ne emlékezzen arra, hogy elhozza a mérőszalagot, valamint az űrterveket is, amikor kimegy. Soha nem érted, mikor fog botladni valamire, ami az otthonában működhet.

A további stílus és a díszítő eszközökért lásd a DIY & House Enhancement szakaszunkat.

Fotó kreditek: Urban pajta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post