Az új Loxone Glass „Touch Pure” miatt az intelligens ház világítás elegáns

Loxone azt mondja, hogy az új Touch Pure Glass Smart Switch egyesíti a karcsú stílust a bonyolult világításvezérléssel …

Adjon hozzá elegáns világítást a házához a Loxone új „Touch Pure” luxuskapcsolójával. Az üveg kézművesek által létrehozott, valamint az érzékelési intelligens kapcsoló ötvözi a belső stílus kifinomultságát az úttörő technológiával, és otthoni világítás, redőnyök, zene, valamint még sok más bonyolult irányítását biztosítja-mindezt anélkül, hogy veszélyeztetné a stílust!

A Loxone Touch Pure Supplies A tökéletes váltakozó a standard fénykapcsolóhoz, amely karcsú, kifinomult stílust teremt a csúcskategóriás belső terek számára. Felületét a speciális gyártók edzett üvegből készítik, kerámiailag lenyomva egy olyan selyemüveg felületre, amely olyan nagynak érzi magát, mint amilyennek látszik, és immunis az ujjlenyomat -foltoktól.

Az a célja, hogy könnyedén integrálódjon bármilyen modern belső terekkel Az érintés bármilyen falon, íróasztalon vagy felületen elhelyezhető, hogy azonnali megvilágítási környezetet biztosítson.

Philipp Schuster, a Loxone Egyesült Királyság MD, kommentálta: „Úgy gondoljuk, hogy az intelligens ház világításának a ház stílusának és környezetének javításának kell lennie. Tervezőink létrehoztak egy speciális üvegfelületet, amely csúcskategóriás, kifinomult érzetet teremt, miközben megfelel a legmagasabb minőségű előírásoknak. ”

A Loxone Touch Pure már körülbelül 115 fontért kapható.

#
Előnézet
Termék
Értékelés
Ár

1

Loxone érintse meg a tiszta fát.

Még nincs minősítés

£ 156,02

Legyen az Amazon

2

Echo Dot (3. generációs) – okos hangszóró Alexa -val – faszén anyag

512 059 vélemények

39,99 £

Legyen az Amazon

Loxone.com: Loxone UK helyzetvizsgálat

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékmarketing API-ból

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post