A TVCATCHUP Bemutatja az asztali lejátszó

TV -felzárkóztatást, a szolgáltatás, amely több brit televíziós csatorna kiváló minőségű online streamingjét szolgáltatja, nemrégiben bevezetett egy önálló asztali alkalmazást szolgáltatásuk megtekintéséhez.

Az odaadó Adobe Air alkalmazás Windows, Mac OSX vagy Linux rendszeren futtatható, valamint felváltja a böngésző futtatásának követelményét, miközben sokkal több funkcionalitást biztosít. Lásd a képernyőképeket az ugrás után ..

A TVCATCHUP fantasztikusan előnyös online PVR -ként kezdte meg az életét, ám a móka mindezt hamarosan elfogyott, amikor a jogi akadályok megkövetelték a szolgáltatás leállítását.

Mióta csak streaming szolgáltatásként kezdjük el újra, azon gondolkodtunk, vajon a felvételi képességek visszatérnek -e. Nos, bár ez a hevesen várt asztali játékos továbbra is rendkívül sok a béta -ban, a TVC garantáltan hozza egy felvételi lehetőséget egy jövőbeli verzióban.

További előnyként az asztali lejátszó hozzáad néhány új csatornát – az önálló lejátszóban a Webhelyhez jelenleg nyújtott 18 -hoz képest (lásd az alábbi csatorna -listát).

A jelenleg kínált csatornák – BBC One, BBC kettő, ITV 1, Channel 4, öt, ITV 2, öt USA, E4, ITV 3, ITV 4, még sok más 4, BBC Three, BBC, Dave, Fiver, 4. film, 4, film BBC News, CBBC, CITV, E4 +1, Dave JA VU, ITV2 +1, tegnap, BBC Parlament

Tvcatchup.com: fórumok

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, közvetlenül a postaládájába minden nap

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post