Megtalált videó: Tour of Control4 Powered Dallas Wise House

Íme egy új video turné egy 4000 négyzetláb hosszú, Control4 Powered Wise House -ról egy golf üdülőhelyen, Dallas közelében. A show -ban lévő finomságok között szerepelnek a kandallók, a mennyezeti ventilátorok, valamint a termosztátok, amelyeket távolról kezelnek az érintőképernyőkből, a billentyűzetekből és az iPad -okból. Számos audio zóna, valamint számos DVR -s TV -k létezik minden háztartási tag számára. A bejárati ajtó csengője szünetelteti a filmet, és megmutatja a kilátást a CCTV kamerájáról. Az éjjeli billentyűzet tartalmaz egy „éjfél” gombot, amely a lámpákat ugyanúgy elhozza, mint egy szelíd 20% -ot, hogy a hűtőszekrényhez vezesse. Amint a tulajdonos megmutatja az RFID FOB hullámának házát, azonnal a házat a személyes környezetbe helyezi, a megvilágítás meghatározott szinteken választotta ki a TV -ket a sportcsatornára, valamint az audio kedvenc zenéjére.

„Csatlakozzon hozzánk egy Control4 House Automation rendszer túrájához, McKinney -ben, Texasban. Control4 márkakereskedés Byron Baird, a Diem Digital Interiors és a háztulajdonos, Jeff Layn biztosítja a Jeff városi házának ház automatizálási bemutatóját, amelyet a Craig Ranch nevű golf üdülőhelyen találtak.

A Jeff bölcs ház innovációja számos audio zónát irányít, több televíziót DVR -kkel minden háztartási tag számára, kandallók, mennyezeti ventilátorok, termosztátok és IP -kamerák számára. Kissé kezdett, és idővel hozzáadta a rendszert.

A Dallas -palota kiválóan alkalmas a végtelen egyedi érintések. Amikor Jeff megmutatja a házat, és kinyitja a garázskapit, a házkezelő rendszer bekapcsol a lámpákra, és a televízió bekapcsol az előnyben részesített csatornájára (ESPN).

Jeffnek szintén van egy személyre szabott mikrochip kulcstartója, amelynek személyes beállításait beépítik. Az ajtó mögötti „pálca” fölé hullámzik, amely azután személyes beállításait hozza létre, hogy pontosan hogyan kívánja online életét online, amikor elérhető a házban. ”

: Control4 Új GUI OS 2.0

Többet akar? – Be kell tartania nekünk a Twitteren, mint a Facebookon, vagy regisztráljon az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, minden nap közvetlenül a postaládájához.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post