Az olvasók legfontosabb tavaszi díszítő koncepciói

Megértjük, hogy otthoni és ház látogatóink rengeteg kiváló díszítő ötletet tartalmaznak, ezért a fórum tagjaitól, a Facebook rajongóitól, valamint a Twitter -követőktől megkérdeztük a tavaszi takarításról és a szezonális dekorációról szóló tippeket. Íme, mi jöttek létre:

Szervezze meg, mielőtt díszítené

1. Csoportos gyűjtemények együttesen

Keressen egy területet a Knickknacks számára, hogy megállítsa a rendetlenséget otthonában, javasolja a Twitter követője, Jordana (@WhiteCabana) Londonból, Ont. A polcon sorakozta az Eiffel -torony terveit.

2. Szabaduljon meg azoktól a dolgoktól, amelyeket nem igényel, hagyja abba a termékeket, amelyeket soha nem fog viselni, vagy amelyek nem felelnek meg a dekoráció stílusának. Ahogyan Michelle Cortizo (@cortizointerior), a Boston, New York, azt mondja: „Szeretek kezdeni a szekrényem szerkesztésével, valamint a módszerem kidolgozásával.” Ha ez nem zajlik az Ön számára vonzó, akkor a Newfoundland ügyes megoldásai (@Tidysolutions) azt sugallják, hogy „az ablakok kinyitása érdekében a friss levegő áramlását és a tisztítást is szórakoztatóvá teszi”. Csak higgy így: a takarítás és az átszervezés nyugalmat nyújt Önnek, valamint egy új, új megjelenést biztosít a tavaszra ” – tette hozzá Nathaniel Ross (@matterandorder) a chicagói.

3. Állítsa be a könyveket szín szerint Facebook rajongó, Dajana Fabjanovich javasolja a könyvek felhasználását a tavaszi díszítés részeként, különösen hasonló színcsoportokban.

Olvassa el az olvasóink legfinomabb tárolási és szervezési technikáit, még sokkal több koncepciót, hogy megszervezzék, tisztítsák, és deklesszük a helyét.

Változtassa meg a szöveteket

1.? Használjon semleges ágyneműt, ahogyan a torontói tervezők Susan Abramson (@Susan_abramson) szerint: „Adjon hozzá egy kis 100 % -os ágyneműt, mindegyik semleges hangon, hogy bármilyen belső teret frissítsen”. A könnyű anyag felhasználható a párnákon, a helyszínen és a terítőkön is.

2. Kapcsolja ki az árnyalatokat a hosszabb nappali órák felhasználásával. Az Ohio -i Clevelandből származó Smart Bee (@TheSavvybee) sötét bambuszárnyalatát fehér vászonnal helyettesíti, hogy sokkal több fényt engedjen.

3. Festék a szövet anyagokat: „Ha tudom festeni, akkor módosítom a színt” – állítja Catherine Dianne Mini Jacques, az egyik Facebook rajongónk. Fehér termékekkel, valamint egy doboz RIT -festékkel kezdődik, hogy frissítse azt, ami már rendelkezik.

Adjon hozzá színes fröccsenést

1. A Slavits Facebook rajongói renee sylvestre-williams kimondja, hogy a színekről szóló ülőhelyek újjáélesztik az ülőhelyeket. Van egy piros csúszda a kanapén, amely valóban az egyébként semleges otthonában felbukkan. Lee Lee Padovan egyetért azzal, hogy „Különböző pikkerekkel rendelkezem a kanapámhoz, amelyet a hangulatommal módosítok. Szeretem a házakat, amelyek nagyszerű fehér és kis színű slágereket tartalmaznak. ”

2. Válassza ki a színes párnahuzatot az egyik legegyszerűbb és olcsóbb módszer, amely a ház frissítéséhez az, hogy új párnák készítését vagy új párnahéját készítse el a dobási párnákhoz mintákban, valamint élénk színekben. Chanele C. (@Designblissinc) Torontóban, Tiffany C. (@TiffanyStoybox), a New York -i, valamint az Edyta Czajkowska (@edytaandco) mind ezt a koncepciót javasolja a hatalmas hatása érdekében. Justine Taylor, a Facebook rajongója szintén azt javasolja, hogy változtassák meg az asztalterítőket, a lámpaernyők visszatérítését, valamint az új drapériák varrását.

3. A Casacullen (@TheCasacullen) képernyőjének és képernyőjénél tartó objektumai javasolják a művészet felhasználását a szín befecskendezéséhez otthonába. Készítheti saját olcsó műalkotásait szövet keretezésével, a falon lógó lemezekkel vagy az MDF háttérképpanelekkel történő lefedésével. A 2011. áprilisi problémán kiváló szerkesztő barkácsolása van a kézi festés során, valamint az edényeket is. A Facebook rajongója, Debbie Comartin szintén kiváló ötletet osztott meg: módosítja a keretes nyomtatás szőnyegét a térben vagy a képből származó akcentus színre. A Facebook rajongói, Catherine Dianne Mini Jacques, valamint Charlene Vidal egyaránt váltó kiegészítőkkel módosítják azt a módszert, amelyet a tér hangulatuk és évszakuk alapján érez.

4. Festjön egy helyet vagy akcentus fali weekender stílusú (@weekenderdesign) államok tavaszát a festeni, mivel végül kinyithatja az ablakokat, és színt adhat. Vanessa Gibbons Gammel egyetért: „Rendkívül olcsó, és teljesen átalakíthat egy helyet. Módosíthatja azt, amikor megfárad, és kiegészítőket is hozzáadhat annak kiegészítéséhez. ”

5. Biztosítson életet a régi bútorokhoz és kiegészítőkhöz, nagy színdagok hozzáadásával, nem kell, hogy hatalmas költségeket jelöljenek. Charlene Vidal, valamint Justine Taylor, a H&H Facebook rajongói azt javasolják, hogy vásároljon használt termékeket, például oldalsó asztalot, lámpa alapot vagy fa széket. „A kis darabok gyorsan csiszolhatók, alapozhatók és permetezhetők az új színdarabokkal” – állítja Justine. Charlene hozzáteszi: „Ha belefáradt tőlük, és új megjelenést szeretne készíteni, elküldeni vagy újraadni.” (Próbálja ki az idősebb stílusú szerkesztőt, Cameron MacNeil lépésről lépésre a színt blokkoló szüreti bútorokhoz, valamint Joel Bray módszerei a festék-merülő kiegészítőkhez.) Kayla Gale, egy újabb Facebook-rajongó, szintén szereti a színt a bútorokkal: “Egy an Az elegáns, vintage-ihlette mély lila ágykeret sokkal több hálószobás drámát eredményez, mintvalamint a karakter, mint egy lila dobás. Ez nem valami, amit mindenki elegendő lenne ahhoz, hogy megtegye, azonban ez az, ami meglepővé és egyedivé teszi az otthonát. ”? Vizsgálja meg a színes tavaszi terek képgalériáját, hogy sokkal élénkebb inspirációt kapjon.

Hozzon növényeket és virágokat beltérben

1. Használjon valódi és faux virágzást, ahogyan a chicagói Dena Kareotes Arendt (@inside_ideas) azt mondja: „A valódi (vagy műfaj) virágzó ágakat mutatja ki egy magas üveg vázában. Azonnali rugó, függetlenül a külső időjárási viszonyoktól! ” Ez év elején a Style Morgan Michener szerkesztője kiváló példákat osztott meg arról, hogyan lehet pontosan integrálni a valódi és a művirágokat otthonába.

2. Készítsen egy gyógynövénykertet, amely a torontói Chanele C. -t új növényekbe, különösen a gyógynövényekbe fekteti be, mivel mindkettő meglehetősen és praktikus, és életet ad az étkezéshez.

3. Helyi Virágos akcentusok minden helyen, a látogatók közül sokan szeretnek friss virágokat hozzáadni a házukban. Anne Kootenays, a British Columbia (@Ddreamsbyanne) cserepes izzókat vásárol, amelyeket később a kertjében ültet, míg Dane Caldwell (@2Hounds) mennyei illatos és színes tavaszi virágokat vásárol, mint például a tulipánok, valamint a hyacinták, valamint a virágos kutyaki ágakkal együtt, virágzó kutyaki ágakkal együtt . ”” Neil Gazmen (@ngazmen) hozzáteszi: „Számomra a tavasz az életről és az újjászületésről szól, ezért megpróbálok virágokat vagy növényeket hozzáadni minden helyhez, hogy emlékeztessék, hogy a melegebb napok előtt állnak.”

A friss csokrok meglehetősen költségesek lehetnek, bár a Colleen Crummy-Tatum megfizethető megoldással rendelkezik: „Megfizethető csokrot kapok az élelmiszerboltban, és felosztom a ház körül. Hűvös vázákat vagy kissé kicsi portos szemüveget használok, mint a virágok, mint az anyukák – ami az egy csokor kitölti az egész otthonomat. ” Lily Ninkovic Ellis majdnem egész évben használja a saját bokszfa kivágásait. “Szeretem a regionális takarékossági üzleteket a friss leletekhez, például a szüreti palackok és a konzervdobozok számára” – tette hozzá. Festéküveg edények, vázák és konténerek, pontosan azonos színű, különféle tónusú tartályok, amint az az internetes videóban látható, a koherens megjelenés érdekében.

Ossza meg a tavaszi díszítő tippeket az alábbi megjegyzésekben! Ráadásul feltétlenül tartsa be velünk a Twitter -et, mint a Facebookon, és lépjen kapcsolatba a fórumokon, így gondolatait beilleszthetjük a jövőbeli webes cikkekbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post