Jennifer Koper valódi birtoklási listája: Vancouver Loft

Mindig lenyűgözött a kis területek, valamint a működésükhöz szükséges technikák. Hasonlóképpen, mint az eredeti állapotukban maradt történelmi részletek, ami ezt az átalakított Heritage Building Studio House -t forró lakossági vagy kereskedelmi ingatlanmá teszi.

Az 1911-ben ipari célokra épített lakossági vagy kereskedelmi ingatlanokat később házegységgé alakították át a 90-es évek közepén. Ez a speciális lakosztály az utóbbi években még több remodelláción ment keresztül, és a kitöltéseket ugyanúgy hozta ki. Ami a fából készült gerendákat, a tíz láb mennyezetet, valamint a téglafalakat, amelyek rengeteg karaktert biztosítanak a területnek.

Nem csak a terület fantasztikus, hanem a hely is csodálatos. Vancouver következetesen készíti a világ sok élhető városának öt legfontosabb listáját, valamint ezt a rendszert mindent megtalálja – egy csodálatos terület a belvárosi mag és a történelmi Gastown terület között. Közel van az üzletekhez, a kávézókhoz, valamint egy további bónuszhoz: a legjobb az utcán a H&H egyik preferált stílusú üzletéből, az otthoni ajánlatból.

Egy kis stúdióház számára a konyhai terület fantasztikus méretű, nagyszerű pult, valamint kamra hely. Számos kis egység valóban fukar a konyhai területen, valamint általában rendkívül bit tárolást kínál.

Forrás: Sotheby’s Worldwide Realty

A fa keretezett ablakok nagyok, és növelik a vonzerőt, miközben sok természetes fényt engednek.

Forrás: Sotheby’s Worldwide Realty

Hasonlóképpen szeretem azt, amit a tulajdonos befejezett a térséggel, valamint az intelligens tárolási megoldások szempontjából; A kerékpár lógása a távoli résben ideális módszer a padlóterület megmentésére.

Forrás: Sotheby’s Worldwide Realty

Különösen szeretem a téglafalakban lévő réseket, amelyeket az otthoni tárolás annyira stílusosan tárol. Egy élénk könyvekkel teli nyitott könyvespolc növeli a szerkezetet, valamint a kurvás hangulatot.

Forrás: Sotheby’s Worldwide Realty

A nagy szekrények egy fal mentén történő elhelyezése megoldja a tárolási igényeket, és hozzáadja a meglehetősen kék-szürke színű jó pop-ot.

Forrás: Sotheby’s Worldwide Realty

Az ágy mögötti háttérkép megkülönbözteti a hálószobát a ház többi részétől, annak ellenére, hogy nyitott koncepció, valamint a minta élénk aspektusát adja hozzá.

Forrás: Sotheby’s Worldwide Realty

Az étkezési készlet kiváló választás a kis területekre is – a finom lábak megakadályozzák a bútorokat, hogy nehéznek tűnjenek. A könnyebb bútorok bármilyen típusú helyet nagyobbnak és légitársabbnak érezhetnek.

Forrás: Sotheby’s Worldwide Realty

A fantasztikus kortárs vintage oldalsó táblázat színű, mint a tégla, így nem növeli a fal és a könyvespolc elfoglaltságát, és megkönnyebbülést jelent. A központon kívüli művészet növeli a fantasztikus és a laza helyet.

Forrás: Sotheby’s Worldwide Realty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post