A Comfort új forgatókönyv funkciója egyszerűsíti az otthoni automatizálási programozást

A Comfort rendszer intruder riasztást, otthoni automatizálást, hangpostát és egy intercom -ot integrál. A Cytech kiadta a panelhez tartozó Comfigurator szoftverük 3.2.7 verzióját, amely új „forgatókönyv” funkciót ad hozzá…

A Comfort új forgatókönyv funkciója egyszerűsíti az otthoni automatizálási programozást – a CyTech Comfort Intelligent Home System telepítői és felhasználói az új forgatókönyv funkcióval az egyes házakhoz szabottabb hasznos funkciókat adhatnak hozzá.

Ez egy új fejlesztés, amelyet a Comfort Comfigurator 3.2.7 -ben vezettek be, amely egyszerűsíti egy bizonyos funkció kényelmi telepítését. Például egy betolakodó riasztást be lehet programozni, hogy a ház összes lámpája bekapcsoljon vagy be- és kikapcsoljon. Ha ezt gyakran használják a telepítésekben, akkor egy másik alkalommal felhasználható forgatókönyvként exportálhatók.

A telepítők felépíthetnek egy forgatókönyvtárat a felhasználók és a telepítők bemeneteivel, hogy egyszerűsítsék a programozást, és lehetővé tegyék a bonyolultabb programozás elérhetőségét. A részletek a CyTech -en elérhetőek egy oktatóanyagot a fórumon a következő címen:

www.cytech.biz: www.comfortforums.com

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, minden nap egyenesen a postaládájába

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post